Снимка: Бойко Борисов, фейсбукПремиерът Бойко Борисов се срещна с помощник държавния секретар

...
Снимка: Бойко Борисов, фейсбукПремиерът Бойко Борисов се срещна с помощник държавния секретар
Коментари Харесай

Борисов: Благодарни сме за подкрепата на САЩ за модернизацията на армията ни

Снимка: Бойко Борисов, фейсбук

Премиерът Бойко Борисов се срещна с асистент държавния секретар на Съединени американски щати по политико-военните въпроси Кларк Купър и по-късно публикува пост, с който благодари на американците за поддръжката им за модернизацията на нашата войска.

България и Съединени американски щати са съдружници и стратегически сътрудници. Това заявих пред асистент държавния секретар на Съединени американски щати по политико-военните въпроси Кларк Купър. Благодарни сме за поддръжката на Съединени американски щати за модернизацията на армията ни. Така България става още по-сигурна, което усилва и качествата на НАТО. Вече осигурихме финансиране в размер на 300 милиона лв. за инфраструктура за новите самолети F-16 Block 70. Именно съдействието по линия на придобиването на самолетите ще способства за дълготрайното икономическо развиване и за конкурентоспособността на страната ни в тази сфера, написа Борисов в персоналния си профил във фейсбук.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР